Udvidet pakke: Engelsk A og Matematik B

Down

Du er fagligt dygtig, ambitiøs og flittig - og du har ambitioner om en højere videregående uddannelse - sammen med andre med samme høje ambitioner som dig selv, der ved det kræver en ekstra indsats.

Den udvidede fagpakke bestående af Engelsk A og Matematik B skal først og fremmest gøre dig parat til en akademisk bacheloruddannelse. Matematik B er et adgangskrav på mange universitetsuddannelser, og derudover et rigtig stærkt redskabsfag. Engelsk på A - højniveau bygger naturligt videre på det du sideløbende undervises i på B-niveau, men stiller endnu større krav til sproglige færdigheder, lyst til fordybelse i litteratur samt interesse og indsigt i samfundsforhold i den engelsksprogede verden. Mange uddannelser benytter sig af lærebøger på engelsk, og flere steder, især på kandidatuddannelserne, foregår dele eller al undervisning på engelsk. 

Fagpakkerne lægger op til videre studier på universiteterne og CBS. Da der er forskel på, hvad de enkelte uddannelser kræver af specifikke fag, anbefaler vi, at du tjekker Uddannelsesguidens adgangskort. Fx. skal du supplere med 2. fremmedsprog på minimum B-niveau, hvis du gerne vil læse historie.