Undervisning

Udveksling

Udveksling

Generel tekst om STX med henholdsvis biologi, bioteknologi, fysik, kemi og idræt er til dig, der interesserer dig for alt det levende omkring os: De helt store sammenhænge og de mikroskobiske små. Matematik A eller B indgår i alle studieretningerne. Der er stor efterspørgsel på studenter med en naturvidenskabelig studieretning både på de videregående uddannelser og i erhvervslivet.

Udvekslingselever

Køge Gymnasium har gennem mange år haft besøg af udvekslingselever fra forskellige steder i verden. Vi er meget glade for at være værter for vores udenlandske gæster, og vi hjælper til med, at de falder godt på plads i deres nye klasser og den danske gymnasiekultur. Skolens ambition med udvekslingseleverne er at give unge mennesker fra hele verden en mulighed for at lære Danmark og den danske kultur bedre at kende samt skabe nogle gode relationer til danske unge.

I år har vi som noget nyt besluttet at tilbyde udvekslingseleverne danskundervisning to gange om ugen. Eleverne er utrolig glade for tilbuddet. De giver udtryk for, at det hjælper dem med at følge med i den almindelige undervisning, og vi oplever også, at de hurtigere får mod på at kommunikere på dansk.

Som elev får du også glæde af mødet med vores gæster. De bidrager nemlig med en masse viden om andre kulturer, der ofte inddrages i undervisningen.

Skolen har i år 10 udvekslingselever, 9 af dem skal være her et helt år, mens en enkelt rejser hjem til jul. I år har vi elever fra Canada, USA, Japan, Thailand, Italien, Mexico og Costa Rica.

Praktisk info

Her kan du finde ting som parkerings-, eksamensregler mm.

Gå til Praktisk Info

Kort over skolen

Overblik over lokaler, afdelinger og opholdssteder på skolen.

Gå til Kort over skolen

Optagelse

Her finder du informationer om optagelse på STX uddannelserne.

Gå til Optagelse

Kontakt

Find kontaktinfo på lærere, vejledere eller administration.

Gå til Kontakt