Home/HF

HF

HF

HF er en almen, gymnasial uddannelse for dig, der ønsker at bruge fagene i praksis.

På HF-uddannelsen afslutter du alle fag med eksamen. Der gives ikke afsluttende standpunktskarakterer, som man kender det fra andre uddannelser. Det betyder, at du skal til eksamen hvert halve år, og at du løbende får nye fag og afslutter andre.

I løbet af uddannelsen skal du gennem fire projekt- og praktikforløb, som gør dig klar til livet efter din uddannelse. Du vil få hjælp til at finde din karrierevej med besøg ved både videregående uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser, som fx politiet og erhvervsuddannelserne.

Med en HF-eksamen får du adgang til mellemlange videregående uddannelser. Du kan danne dig et overblik på ug.dk. Der er desuden mulighed for at læse en udvidet fagpakke, der giver adgang til de lange videregående uddannelser, men den tilbydes ikke på KG. Hvis du ønsker den udvidede fagpakke, skal vi selvfølgelig nok hjælpe dig videre.

Vi glæder os til at tage imod dig på KG.

På KG tilbyder vi 3 fagpakker. Alle fagpakker består af to fag, der understøtter hinanden. Fagpakkerne gør dig klar til videregående uddannelse, og vi skaber sammenhæng mellem fagene på skolen, og det du skal bruge i dit arbejdsliv – hvad end din drøm er at blive politibetjent, sygeplejerske, lærer, bioanalytiker eller noget helt andet. Du skal vælge fagpakke efter et halvt år på uddannelsen.

HF SCIENCE

SCIENCE

Matematik B + Kemi B

Science-pakken er for dig, der ønsker at undersøge naturens lovmæssigheder og kortlægge logiske sammenhænge. Fagpakken giver dig gode forudsætninger for mellemlange videregående uddannelser inden for sundhed og naturvidenskab, fx sygeplejerske, laborant og miljøteknolog

Læs mere om Science
HF Sundhed og omsorg

SUNDHED OG OMSORG

Biologi B + Psykologi C

Sundhed og omsorg er for dig, der vil arbejde med og gøre en forskel for andre mennesker. Fagpakken giver dig adgang til en fremtid i sundhedssektoren, fx som sygeplejerske, tandplejer, bioanalytiker, fysioterapeut eller jordemoder.

Læs mere om Sundhed og Omsorg
HF samfund og mennesker

SAMFUND OG MENNESKER

Samfundsfag B + Psykologi C

Interesserer du dig for mennesker og vores samfund? Så gør fagpakken dig klar til en videregående uddannelse og karriere inden for fx politi, forsvar, redningstjeneste, undervisning og socialpædagogik.

Læs mere om Samfund og Mennesker

Praktisk info

Her kan du finde ting som parkerings-, eksamensregler mm.

Kort over skolen

Overblik over lokaler, afdelinger og opholdssteder på skolen.

Optagelse

Her finder du informationer om optagelse på STX uddannelserne.

Kontakt

Find kontaktinfo på lærere, vejledere eller administration.