STX

STX

Med en almen studentereksamen (STX) får du en tre-årig uddannelse, der gør dig klar til alle udfordringer. Du modtager undervisning i en bred række af fag fra samfundsvidenskab, naturvidenskab og humaniora, som giver dig de færdigheder og kompetencer, du skal bruge i fremtiden. En STX-uddannelse kan give adgang til alle lange videregående uddannelser.

De første tre måneder på STX-uddannelsen kaldes for grundforløbet. I grundforløbet bliver du informeret nærmere om de forskellige studieretningers indhold. Du får mulighed for selv at afprøve to studieretninger i korte faglige introforløb, inden du beslutter dig, så du kan vælge den helt rigtige studieretning for dig. Efter grundforløbet dannes nye klasser på baggrund af studieretningsvalget.

Du har mulighed for at skræddersy din uddannelse med en studieretning og valgfag, der passer til dine interesser og din fremtid. Du kan vælge mellem tolv forskellige studieretninger, der tilsammen udgør en bred vifte af naturvidenskabelige, samfundsfaglige, sproglige og kunstneriske fag. Klik dig ind på de enkelte studieretninger for at læse nærmere om selve studieretningen og de enkelte fag.

Vi glæder os til at tage mod dig på KG!

Naturvidenskab

Samfundsvidenskab

Sprog

Kunst & Musik

Praktisk info

Her kan du finde ting som parkerings-, eksamensregler mm.

Kort over skolen

Overblik over lokaler, afdelinger og opholdssteder på skolen.

Optagelse

Her finder du informationer om optagelse på STX uddannelserne.

Kontakt

Find kontaktinfo på lærere, vejledere eller administration.