arrow-left Gå tilbage til forrige side

Aktuel information arrow-down

Aktuel information

12.06.20

Information om huebegivenhed, translokation og vogntur

 

//Huebegivenhed:

Særligt i år har 3.g’erne deres sidste eksamen før, at de sidste skriftlige karakterer bliver klar. Derfor arrangerer vi en helt speciel huebegivenhed på skolen, hvor jeres familie får mulighed for at komme og fejre, at I bliver studenter. I har fået en besked om huebegivenheden på Lectio, og den ligger skemalagt for alle 3.g’ere i Lectio. Til huebegivenheden må man maksimalt medbringe 4 gæster. Det betyder, at der for nogle klassers vedkommende vil være ca. 200 personer samlet på skolen til begivenheden. Vi imødekommer sundhedsstyrelsens arealkrav og opfordrer folk til at der til enhver tid holdes mindst 1 meters afstand til personer udenfor ens tætte familie. Hvis I ønsker at have yderligere familie med, må de gerne opholde sig på gymnasiets grønne områder. Derudover vil vi bede om, at hverken I eller jeres familie opholder sig på skolen udenfor de anviste tidsrum. Det betyder også, at jeres familie desværre ikke har adgang til skolen i forbindelse med jeres sidste eksamen ugen før huebegivenheden.

 

Hent invitationen til huebegivenhed for stx her og for hf her.

 

For 2.hf’ernes vedkommende ligger de sidste eksamener efter, at eksamenskaraktererne er blevet offentliggjort. Derfor kan I få jeres hue på efter jeres afsluttende eksamen som normalt. Dog er det kun tilladt for maksimalt 4 personer fra jeres familie at opholde sig på skolen HØJST et kvarter før, at I kommer ud fra eksamen og maksimalt en halv time efter. Det vil sige, at hvis ens eksamen er sat til at slutte kl 10:30, må ens 4 familiemedlemmer kun opholde sig i kantinen fra kl. 10:15 til 11:00.

 

Vi sørger for, at huebegivenheden og de sidste eksamener bliver så festlige som overhovedet muligt.

 

//Tidsplan for huebegivenheden:

 

Mandag 22. juni:

8-10: 3.l

10-12: 3.b+3.m

12-14: 3.d

14-16: 3.a

 

Tirsdag 23. juni:

8-10: 3.e

10-12: 3.f

12-14: 3.u

14-16: 3.i

 

Onsdag 24. juni:

8-10: 3.j

10-12: 3.k

12-14: 3.w

14-16: 3.c

 

2.hf:

Se eksamenstidspunkt i Lectio.

Hf translokation ligger om torsdagen d.25 kl. 13.15 for 2.p og 13.45 for 2.q.

 

//fotografering og udlevering af eksamensbeviser:

Torsdag d. 25. juni skal alle afgangsklasser have taget klassebilleder. Billederne tages udendørs. I kan se, hvornår I skal have taget billeder i Lectio. Umiddelbart efter fotograferingen udleveres der eksamensbeviser til stx-klasserne. Hf-klasserne får deres eksamensbeviser til translokationen.

 

//Studenterkørsel:

I må gerne køre i vogn, men I skal pynte og køre i privat regi.

 

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer, er I velkomne til at kontakte os