arrow-left Gå tilbage til forrige side

Aktuel information arrow-down

Aktuel information

 

Kære alle

Som I nok ved har statsministeren forleden forlænget skolelukningen frem til d. 13. april.

Gallafesten bliver derfor ikke til noget d. 18. april, da vi ikke kan nå at få stablet en gallafest på benene på 4 dage.

Vi prøver på at finde et andet tidspunkt. 

Vi ved, at flere af jer gør jer overvejelser om, hvad der sker med eksamen til sommer. Vi vil gerne slå fast, at der endnu ikke er truffet nogle afgørelser på området. Vi er i tæt kontakt med ministeriet og melder ud til jer, så snart der er nye informationer. Indtil da planlægger vi et normalt eksamens- og årsprøveforløb for jer. 

Vi håber, I kan få den nye virtuelle hverdag til at hænge sammen.

Pas godt på jer selv og hinanden. 

Med venlig hilsen

Rektor

 

Køge Gymnasium er pt. lukket.

Statsministeren har meddelt, at uddannelsesinstitutionerne herunder gymnasier skal lukke senest fra fredag d. 13. marts og gerne snarest på grund af smittefaren fra Coronavirus.

Elever og lærere skal derfor IKKE møde i skole fra torsdag d. 12. marts og frem til den 13. april, da statsministeren har forlænget skolelukningen.

Der vil være virtuel undervisning i de fag og på de tidspunkter, hvor modulerne er placeret i Lectio. Eleverne skal se på de enkelte moduler i Lectio, hvad de skal foretage sig. Modulerne tæller som almindelige undervisningsmoduler. Der er ”mødepligt” til aktiv deltagelse i modulerne, og der vil være fraværsregistrering.

Hvis man skal hente noget på skolen, kan det gøres i tidsrummet 9-12 på hverdage. Ophold er ikke tilladt.

Hvis du har spørgsmål, kan de rettes til administrationen via skolens mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via beskedfunktionen i Lectio.

Pas godt på hinanden!

Skolen har sendt et orienteringsbrev ud til alle elever og forældre via E-boks. Teknisk overbelastning har gjort, at det ikke er nået frem til alle. Brevet kan læses her:

Orienteringsbrev udsendt til elever og forældre torsdag den 12.03.2020.
 
Anbefalinger ang. Corona-virus

Kære alle

Der er ingen her på skolen, som har fået konstateret Corona-virus, hverken elever eller medarbejdere.

Sundhedsstyrelsen anbefaler på deres hjemmeside, at personer, der siden 2. marts 2020 er kommet hjem fra et af de særlige risiko-områder, holder sig hjemme i 14 dage efter hjemkomsten. Og de skal under alle omstændigheder ikke besøge sygehuse, plejecentre m.v., hvor der er personer, som er særligt sårbare og udsatte, hvis de bliver smittet med COVID-19. Denne anbefaling beder jeg alle om at følge.

Situationen kan udvikle sig yderligere, og vurderingen af, hvilke foranstaltninger der er relevante, vil således også kunne ændre sig over de kommende dage og uger. Elever kan i private sammenhænge have været i områder med risiko, og listen kan vokse de kommende dage.

Opdateret information kan findes via https://politi.dk/corona

Angående studieture: Foreløbig er to studieture aflyst, og skolen følger situationen nøje. Det forekommer meget usandsynligt, at nogen studierejse kan gennemføres som planlagt, men vi afventer myndighedernes udmeldinger. Skolen vil give besked til de berørte klassers elever og forældre, så snart der er nye oplysninger.

 For at undgå smittespredning:

1.      Vask dine hænder tit eller brug håndsprit

2.      Host eller nys i dit ærme - ikke dine hænder

3.      Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt

4.      Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og på arbejdspladsen

5.      Hvis du er ældre eller kronisk syg - hold afstand og bed andre tage hensyn

Herudover gælder det for alle på skolen: Hvis nogen af jer får symptomer på Corona-virus, skal I blive hjemme, kontakte egen læge og give skolen besked om, hvordan det går jer, telefon 5665 2723, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via Lectios beskedfunktion til vicerektor Lise Sonne-Hansen og rektor Peter Schiødt.

Hvis man er i tvivl om noget, er man altid velkommen til at ringe til kontoret i skolens åbningstid (5665 2723).

Venlig hilsen

Rektor Peter Schiødt

 

Risiko for fnat

Der er i øjeblikket skoler, som har haft udbrud af fnat, som er en ufarlig, men stærkt generende hudsygdom, som overføres mellem mennesker ved længerevarende tæt hudkontakt. Sygdommen kan behandles, som regel med creme og i nogle tilfælde med anden medicin. Vi har kendskab til enkelte tilfælde her på skolen, så vær opmærksom, læs vedhæftede vejledning (Håndtering af fnat på skoler og andre institutioner) og søg læge ved mistanke om at du har fået fnat, så smitte forhindres.