Home/Om KG/Praktiske informationer/Info om Office365, print og trådløs

Praktiske informationer

Info om Office365, print og trådløs

Trådløst netværk:

For at komme på det trådløse netværk skal du bruge det netværk,der hedder KG. Når du forbinder til dette netværk,vil du blive bedt om at indtaste brugernavn og kodeord. Her skal du bruge dit UNI-Login (f.eks. egon1234) og det samme kodeord, som du altid bruger. Mac-brugere skal være opmærksom på, at Safari-browseren ikke kan bruges ved log-in, derfor skal der installeres en ekstra browser.

Udskrivning fra bærbar:

Skriv print.gymund.dk i en browser. Brug dit UNI-Login til at logge på. For at udskrive noget skal du først gemme det i et format som ElevPrint forstår. De mest kendte formater er naturligvis Microsoft Office eller Adobe PDF, men også andre kan bruges (dog ikke ODF). Herefter skal du uploade din fil og sende den til en printer, som du vælger fra listen. OBS! Printer listen indeholder også andre skoler, Køge Gymnasium er under KG.

Office365 til studerende:

Det er nu blevet muligt at bruge Office365 på din egen bærbar eller iPad. Du skal ind på hjemmesiden: login.microsoftonline.com Her logger du ind med dit UNI-Login + @elev.kggym.dk (f.eks. egon1234@elev.kggym.dk) Koden er det samme, som når du bruger UNI-Login. Det anbefales at installere programmet hjemme.

Praktisk info

Her kan du finde ting som parkerings-, eksamensregler mm.

Kort over skolen

Overblik over lokaler, afdelinger og opholdssteder på skolen.

Optagelse

Her finder du informationer om optagelse på STX uddannelserne.

Kontakt

Find kontaktinfo på lærere, vejledere eller administration.